Plase antiinsecte tip plisse

Plasa antiinsecte tip plisse a fost conceputa in special pentru usi dar se poate folosi si la ferestrele casei dumneavoastra.

Cel mai mare avantaj il reprezinta plasa in forma de eventai. Datorita formei sale, atunci cand doriti sa deschideti plasa, aceasta se strange intr-una din laterale ceea ce face ca ea sa nu ocupe deloc spatiu.

Plasa plisata este confectionata din poliester iar ata care trece prin plasa este din nylon.

Cadrul plasei este din aluminiu extrudat si are o dimensiune de 33 mm pe fiecare latura. Acesta este ramforsat in interior pentru a oferi o rezistenta superioara.

Actionarea acestei plase se face prin glisare de la stanga la dreapta (sau invers).

Gama de culori este una foarte varianta: alb, maro deschis, maro inchis, gri antracit, imitatie lemn sau se pot vopsi orice alta nuanta ral.

Adriana Adsa
Adriana Adsa
26 Septembrie 2023

Foarte multumita. Firma serioasa si raport calitate /pret foarte bun. Recomand cu încredere

Oana S
Oana S
26 Septembrie 2023

Raspuns prompt, caliate foarte buna, serviciul de livrare si montaj rapid.

Alina Andritoiu
Alina Andritoiu
26 Septembrie 2023

Foarte profesioniști și serioși!

Marina Simion
Marina Simion
18 Septembrie 2023

Foarte mulțumită, recomand cu incredee

Razvan Florescu
Razvan Florescu
5 Septembrie 2023

Am apelat la firma Profi Systems pentru montarea de rulouri exterioare la apartamentul meu din București. Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de această firmă, de la consultanță, la măsurare, până la montaj.

Consultantul care m-a contactat a fost foarte amabil și m-a ajutat să aleg rulourile potrivite pentru nevoile mele. M-a informat despre diferitele tipuri de materiale și culori disponibile, precum și despre caracteristicile tehnice ale fiecărui tip de rulouri.

Echipa de măsurare a fost foarte promptă și a venit la apartament în cel mai scurt timp posibil. Au fost foarte atenți la detalii și au făcut măsurători precise.

Montajul a fost realizat la timp și în conformitate cu cerințele mele. Echipa de montaj a fost foarte profesionistă și a lucrat cu grijă pentru a nu deteriora pereții sau ferestrele.

Sunt foarte mulțumit de rulourile exterioare instalate. Sunt durabile, funcționează perfect și oferă o protecție excelentă împotriva soarelui și a zgomotului.

Îi recomand cu încredere această firmă tuturor celor care doresc să-și monteze rulouri exterioare.

Foca Ovidiu
Foca Ovidiu
8 August 2023

Recent am beneficiat de serviciile oferite de profisystems.ro (plase de tantari tip rulou si respectiv plisse, la toată casa) si sunt foarte mulțumit. Mărturisesc ca am avut parte de cea mai plăcută colaborare cu domnul Sorin. Nota 10 pentru calitate, amabilitate si eficienta. Recomand cu drag! 🤗👍