apl

Rulouri exterioare aplicate

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU

Acest produs a fost conceput pentru a spori confortul, intimitataea si siguranta casei si familiei dumneavoatra dar in acelasi timp si pentru a reduce consumul de energie electrica si pierderile de caldura.

Produsele noastre sunt confectionate cu materie prima Aluprof (Polonia) si Viomal (Grecia), ambii fiind producatori de materiale de prima clasa in intreaga Europa.

NOU!!! Acum rulourile exterioare din aluminiu se pot actiona prin telefon folosind sistemul nostru Smart Control de oriunde in lume.

.

Confort:

Lamelele sunt fabricate din aluminiu, au 39 de mm inaltime, o grosime de 9 mm iar interiorul lor este umplut cu spuma poliuretanica pentru o protectie termica si fonica cat mai eficienta. De asemenea lamelele sunt dotate si cu sistem de microventilatie.

Ghidajul este din aluminiu extrudat cu nervuri  pentru ranforsare și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Motorizarea este unul din cele mai importante componente ale unui rulou exterior electric iar pentru a asigura o durabilitate cat mai indelungata folosim doar motoare de la calitate fabricate de cei la Tuya Motors, unul din cei mai mari producatori de motoare tubulare si sisteme inteligente pentru casa.

Rulourile exterioare electrice pot fi dotate si cu sistemul Smart Control prin care le puteti actiona de pe telefon din orice locatia care are acces la wi-fi.

Un alt atu al sistemul Smart Control este faptul ca il puteti folosi atunci sunteti plecat pentru o perioada mai indelungata de acasa ca si “sistem de descurajare” pentru posibilii hoti. Cu ajutorul acestui sistem puteti schimba pozitia rulourilor exterioare astfel incat sa para ca apartamentul/casa este locuita iar in felul acesta puteti induce in eroare hotii sau alte vizite nedorite.

Siguranta:

Rulourile exterioare asigura intimitate si siguranta locuintei si familiei noastre, dar aceasta poate fi sporita cu diferite sisteme antiefractie. Pentru rulourile exteriore actionate manual putem adauga sistemul manual sau cel automat de bolturi, o alta varianta poate fi montarea unei yale cu cheie pe ultima lamela. Pentru varianta electrica, rulourile pot fi dotate cu cleme antiefractie in interiorul casetei. Toate aceste sisteme  au rolul de a bloca covorul de lamele atunci cand cineva incerca sa il ridice din exterior.

Economie:

Spuma poliuretanica din interiorul lamelelor de aluminiu ofera locuintei o extra protectie termica, acestea nu vor lasa razele solare sa patrunda direct in interiorul camerei si de asemenea nu vor permite ca temperaturile din interiorul casei sa se piarda prin geamul ferestrei. Prin montarea rulourilor exterioare din aluminiu, facturile pentru energia electrica vor scadea deoarece pe timp de vara veti utiliza mult mai rar aparatelele de aer conditionat iar pe timp de iarna consumul de gicacalorie/gaz va scadea datorita rulourilor exterioare care retin caldura in interiorul casei.

Adriana Adsa
Adriana Adsa
26 Septembrie 2023

Foarte multumita. Firma serioasa si raport calitate /pret foarte bun. Recomand cu încredere

Oana S
Oana S
26 Septembrie 2023

Raspuns prompt, caliate foarte buna, serviciul de livrare si montaj rapid.

Alina Andritoiu
Alina Andritoiu
26 Septembrie 2023

Foarte profesioniști și serioși!

Marina Simion
Marina Simion
18 Septembrie 2023

Foarte mulțumită, recomand cu incredee

Razvan Florescu
Razvan Florescu
5 Septembrie 2023

Am apelat la firma Profi Systems pentru montarea de rulouri exterioare la apartamentul meu din București. Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de această firmă, de la consultanță, la măsurare, până la montaj.

Consultantul care m-a contactat a fost foarte amabil și m-a ajutat să aleg rulourile potrivite pentru nevoile mele. M-a informat despre diferitele tipuri de materiale și culori disponibile, precum și despre caracteristicile tehnice ale fiecărui tip de rulouri.

Echipa de măsurare a fost foarte promptă și a venit la apartament în cel mai scurt timp posibil. Au fost foarte atenți la detalii și au făcut măsurători precise.

Montajul a fost realizat la timp și în conformitate cu cerințele mele. Echipa de montaj a fost foarte profesionistă și a lucrat cu grijă pentru a nu deteriora pereții sau ferestrele.

Sunt foarte mulțumit de rulourile exterioare instalate. Sunt durabile, funcționează perfect și oferă o protecție excelentă împotriva soarelui și a zgomotului.

Îi recomand cu încredere această firmă tuturor celor care doresc să-și monteze rulouri exterioare.

Foca Ovidiu
Foca Ovidiu
8 August 2023

Recent am beneficiat de serviciile oferite de profisystems.ro (plase de tantari tip rulou si respectiv plisse, la toată casa) si sunt foarte mulțumit. Mărturisesc ca am avut parte de cea mai plăcută colaborare cu domnul Sorin. Nota 10 pentru calitate, amabilitate si eficienta. Recomand cu drag! 🤗👍