Rulouri exterioare

Rulouri exterioare aplicate

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU

Acest produs a fost conceput pentru a spori confortul, intimitataea si siguranta casei dar in acelasi timp si pentru a reduce consumul de energie electrica si pierderile de caldura.

Produsele noastre sunt confectionate integral cu materie prima Aluprof si detin certificatul CE pe produs finit (nu pe componente) ceea ce este o garantie a calitatii in intreaga Europa.

Confort:

Lamelele au 39 de mm inaltime si o grosime de 9 mm iar interiorul lor este umplut cu spuma poliuretanica pentru o protectie termica si fonica cat mai eficienta. De asemenea lamelele sunt dotate si cu sistem de microventilatie.

Ghidajul este din aluminiu extrudat cu nervuri  pentru ranforsare și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Motorizarea este unul din cele mai importante componente ale unui rulou electric, motiv pentru care utilizam doua marci de motoare recunoscute pe plan international Aluprof si Heicko, astfel asigurand produselor noastre calitate si durabilitate.

Siguranta:

Rulourile exterioare asigura intimitate si siguranta locuintei si familiei noastre, dar siguranta  poate fi sporita cu diferite sisteme antiefractie. Pentru rulourile exteriore actionate manual putem adauga sistemul manual sau cel automat de bolturi, o alta varianta poate fi montarea unei yale cu cheie pe ultima lamela. Pentru varianta electrica, rulourile pot fi dotate cu cleme antiefractie in interiorul casetei. Toate aceste sisteme  au rolul de a bloca covorul de lamele atunci cand cineva incerca sa il ridice din exterior.

 

Economie:

Spuma poliuretanica din interiorul lamelelor de aluminiu ofera locuintei o extra protectie termica, acestea nu vor lasa razele solare sa patrunda direct in interiorul camerei si de asemenea nu vor permite ca temperaturile din interiorul casei sa se piarda prin geamul ferestrei. Prin montarea rulourilor, facturile pentru energia electrica vor scadea deoarece pe timp de vara veti utiliza mult mai rar aparatelele de aer conditionat iar pe timp de iarna consumul de gicacalorie/gaz va scadea datorita rulourilor exterioare care retin caldura in interiorul casei.