USI DE GARAJ TIP RULOU

Usa de garaj tip rulou este cea mai buna alegere pentru cei ce doresc un sistem de inchidere eficient care sa ofere siguranta, fiabilitate, si sa ocupe cat mai putin spatiu.

Usile de garaj tip rulou pot fi de doua tipuri: cu lamela de 55 mm sau  lamela de 77 mm.

Lamelele usii de garaj au o inaltime de 55 mm cu o grosime de 14 mm, respectiv  77 mm inaltime cu o grosime de 18,5 mm. Ambele variante de lamela sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru o izolare termica si fonica cat mai eficienta.

Un alt element foarte important este ghidajul iar noi folosim ghidaje de 75 mm, respectiv de 89 mm latime, fabricate din aluminiu extrudat cu nervuri pentru ramforsare si garnituri/perii pe intregul canal de ghidare.

.

Variantele de actionare la acest tip de usa de garaj sunt urmatoarele:

  • Electric, printr-un motor tubular care se introduce in interiorul axului iar in functie de dimensiunea si greutatea usii folosim motoare de diferite puteri. Pentru a asigura o durabilitate cat indelungata, compania noastra foloseste motoarele fabricate de cei de la Tuya Motors, acestia fiind printre cei mai mari producatori de motoare tubulare si sisteme inteligente pentru casa. Actioanarea electrica se poate face prin intrerupator sau telecomanda tip breloc iar toate usile noastre de garaj electrice sunt dotate cu sistem de actionare manuala de urgenta cu manivela. Acest sistem va permite sa actionati manual usa de garaj in situatiile in care apare o defectiune tehnica sau se intrerupe curentul.
  • Manual, (doar penru lamela de 55) aceasta actionare consta intr-un arc care se afla in interiorul casetei si o yala care se monteaza pe ultima lamela. Pentru a actiona acest tip de usa de garaj trebuie sa ii dati usii un mic impuls pentru a se ridica respectiv sa o trageti in jos pentru a cobori, iar cu cheia din dotare puteti actiona yala, astfel incat cele doua bolturi vor intra in ghidajele laterale blocand covorul de lamele

Deasemenea ambele variante de usi de garaj au in partea de jos o garnitura din cauciuc pentru o etansare cat mai eficienta.

Pentru a spori siguranta, usile de garaj tip rulou electrice pot fi dotate cu cleme antiefractie. Acest sistem blocheaza covorul de lamele atunci cand cineva incerca sa il ridice din exterior.