RULOURI EXTERIOARE SUPRAPUSE

RULOURI EXTERIOARE SUPRAPUSE

Acest tip de rulou se poate monta doar odata cu tamplaria PVC si este conceput pentru a spori confortul, intimitataea si siguranta casei dar in acelasi timp si pentru a reduce consumul de energie electrica.

Produsele noastre sunt confectionate cu materie prima Aluprof (Polonia) si Viomal (Grecia), ambii fiind producatori de materiale de prima clasa in intreaga Europa.

NOU!!! Acum rulourile exterioare din aluminiu se pot actiona prin telefon folosind sistemul nostru Smart Control de oriunde in lume.

Confort:

Lamelele sunt fabricate din aluminiu, au 39 de mm inaltime, o grosime de 9 mm iar interiorul lor este umplut cu spuma poliuretanica pentru o protectie termica si fonica cat mai eficienta. De asemenea lamelele sunt dotate cu sistem de microventilatie iar caseta contine interiorul lor placi de polistiren extrudat  pentru o protectie termica cat mai buna.

Motorizarea este unul din cele mai importante componente ale unui rulou exterior electric iar pentru a asigura o durabilitate cat mai indelungata folosim doar motoare de calitate fabricate de Tuya Motors, unul din cei mai mari producatori de motoare tubulare si sisteme inteligente pentru casa.

 

Rulourile exterioare electrice pot fi dotate si cu sistemul Smart Control prin care le puteti actiona de pe telefon din orice locatia care are acces la wi-fi.

Un alt atu al sistemul Smart Control este faptul ca il puteti folosi atunci sunteti plecat pentru o perioada mai indelungata de acasa ca si “sistem de descurajare” pentru posibilii hoti. Cu ajutorul acestui sistem puteti schimba pozitia rulourilor exterioare astfel incat sa para ca apartamentul/casa este locuita iar in felul acesta puteti induce in eroare hotii sau alte vizite nedorite.

Siguranta:

Rulourile exterioare asigura intimitate si siguranta locuintei si familiei noastre, dar aceasta poate fi sporita cu diferite sisteme antiefractie. Pentru rulourile exteriore actionate manual putem adauga sistemul manual sau cel automat de bolturi, o alta varianta poate fi montarea unei yale cu cheie pe ultima lamela. Pentru varianta electrica, rulourile pot fi dotate cu cleme antiefractie in interiorul casetei. Toate aceste sisteme  au rolul de a bloca covorul de lamele atunci cand cineva incerca sa il ridice din exterior.

Economie:

Spuma poliuretanica din interiorul lamelelor de aluminiu ofera locuintei o extra protectie termica, acestea nu vor lasa razele solare sa patrunda direct in interiorul camerei si de asemenea nu vor permite ca temperaturile din interiorul casei sa se piarda prin geamul ferestrei. Prin montarea rulourilor exterioare din aluminiu, facturile pentru energia electrica vor scadea deoarece pe timp de vara veti utiliza mult mai rar aparatelele de aer conditionat iar pe timp de iarna consumul de gicacalorie/gaz va scadea datorita rulourilor exterioare care retin caldura in interiorul casei.