Rolete Textile

Colectia noastra de rolete include o gama larga de tesaturi si culori de la cele clasice, trecand pe la materialele cu model, pana la cele opace care nu permit lumina sa patrunda.

Modele roleta textila:

Roleta textila simpla, este compusa din doua picioruse care se fixeaza pe rama tamplariei, un ax pe care ruleaza materialul ales de dumneavostra, sistemul de actionare cu snur si materialul dorit.

Roleta textila casetata, acest model este format dintr-o caseta care acopera meaterialul si axul pe care acesta este rulat, ghidaje laterale care tin materialul intre baghetele ferestrei, sistemul de actionare cu snur si materialul ales.

Avantajul acestui model este ca atunci cand rabatati fereastra, panza roletei v-a continua sa stea intre cele doua baghete aproape de sticla.

Caseta poate fi din pvc sau din aluminiu.

 

Culori disponibile:

Atat pentru varianta simpla cat si pentru cea casetata dispunem de culorile alb, maro si gri antracit. La comanda pentru varianta casetata va putem oferi si imitatie lemn.

 

Modele de material:

Material semiopac, acest material permite trecerea luminii dar obtureaza vederea si ofera intimitatea dorita. Materialul semiopac poate fi de culoare uni sau cu model.

Material opac, acest material este de culoare uni iar spatele lui este dintr-un cauciuc special care nu permite ca razele soarelor sa patrunda prin el. Este o alegere foarte buna pentru cei ce doresc intuneric.

Material opac reflexiv, una din cele mai bune alegeri daca va deranjeaza soarele care bate geamul dumneavoastra. Acest material are pe spatele lui un cauciuc reflectorizant de culoare argintie care nu lasa lumina sa treaca si in acelasi timp reflecta razele soarelui.

Material day & night, posibil cel mai ales model din toate cele patru variante. Aceasta tesatura este compusa din doua materiale care se suprapun, unul este semiopac si celalalt transparent. Acest lucru va permite sa reglati lumina care doriti sa intre in casa dumneavoastra.